Om meg

Mitt navn er Håkon Olsen. Til daglig jobber jeg med cybersikkerhet hos DNV. Du kan sende epost til meg på cyberhakon-at-gmail.com, eller du kan følge meg på twitter.com/sjefersuper. Om du har flyktet til Mastodon finner du meg som @eslet@snabelen.no.

Denne websiden blir brukt når jeg får et innfall om å legge ut noe på nett. Den ble først satt opp som en test av hvordan Azure DevOps kan brukes til å laste opp filer fra et Git-repo via SSH - og når det først var satt opp kan jeg jo like gjerne bruke oppsettet til noe!

Personvern: dette er ikke en kommersiell side, så GDPR gjelder ikke. Men: siden samler ikke inn unødvendige data. Ingen kjeks (informasjonskapsler, cookies). Ingen Facebook pixels. Ingen Google Analytics.

Du er likevel ikke fullstendig usynlig. Du genererer logger på serveren (men de deles ikke med noen), og siden bruker CSS fra jsdeliver (en CDN-tjeneste). De kan dermed se at du har besøkt denne nettsiden. Det står på planen å flytte dette over til lokal hosting også, men får se når man føler seg inspirert til å gjøre det. Alt i alt blir du i hvertfall vesentlig mindre overvåket her enn på Medium, Facebook, etc.

Ha en strålende dag!